Bionik SE

Recite ne otrovnim kemikalijama za čišćenjeBiologija u službi vašeg zdravlja i čistoćeZa dom, auto, restoran, brod, hotel, školu,...

Bionik SE je mlada rastuća tvrtka sa partnerima MWK grupom iz Bad Endorfa u SR Njemačkoj. MWK grupa je specijalizirana za mikrobiološka i biotehnološka rješenja za područja kao što su sanacija tla, bioplin, proizvodi za čišćenje kućanstava, fasada i solarnih sustava. Naši ekološki prihvatljivi proizvodi i usluge kombiniraju mikrobiološka i kemijska načela.

MWK Bionik ® GmbH i njegove podružnice imaju više od 30 godina iskustva u kombiniranju, razmnožavanju i fermentaciji mikroorganizama te njihovoj praktičnoj, uspješnoj upotrebi u raznim projektima. To uključuje pročišćavanje otpadnih voda, sanaciju tla i onečišćujućih tvari, optimizaciju bioplina te čišćenje i mikrobiološko premazivanje fotonaponskih sustava (www.bioSol.pro).

Iz toga se razvila linija proizvoda koja postiže mikrobiološki učinak u kućanstvu, trgovini i industriji. Kroz interdisciplinarna istraživanja u području mikrobiologije, fizike i kemije, posljednjih godina pojavilo se mnoštvo novih primjena. MWK Bionik ® GmbH igra pionirsku ulogu u tome da se naši proizvodi mogu prilagoditi promjenjivim uvjetima okoliša i prikladni su za upotrebu u mnogim različitim područja. Analize također provodi putem akreditiranog, ovlaštenog i certificiranog laboratorija kako bi kupcima ponudili individualne i sveobuhvatne savjete o najboljim postupcima.

Svi proizvodi temelje se na aktivnim mikrobnim kulturama, bezopasnim poput kulture jogurta. Mikroorganizmi rade potpuno neovisno i osposobljeni su za razbijanje mirisa i organske tvari. Osim toga, svi mikrobiološki proizvodi svojim aktivnim mikroorganizmima podržavaju postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, koji razgrađuju onečišćujuće tvari prije nego stignu u postrojenje za pročišćavanje otpadnih voda.